PUBLICATIONS

Franman: Πρόγραμμα Τeam Coaching σε συνεργασία με την Life Clinic Group

March 13, 2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα Team Coaching με πρωτοβουλία του ομίλου Franman σε συνεργασία με την Life Clinic Group SA με θέμα:“Business Agility: Shifting Franman’ s successful Footprint to the next stage of excellence”.

 

To Business Agility (Επιχειρηματική Ευελιξία) είναι ένα τρίμηνο πρόγραμμα team coaching σχεδιασμένο να ενισχύσει τη διαχρονική πορεία της Franman προς την αριστεία, διαχέοντας την κουλτούρα της επιχειρηματικής ευελιξίας στα στελέχη του Ομίλου και ενισχύοντας περαιτέρω τον επιτυχημένο τρόπο λειτουργίας τους.

 

Όπως όλα τα προγράμματα της Life Clinic Group, πρόκειται για ένα άκρως διαδραστικό πρόγραμμα με επίκεντρο τις διαφορετικές ποιότητες που επιτρέπουν στα στελέχη της Franman να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στο παγκόσμιο, δυναμικό ναυτιλιακό περιβάλλον, διατηρώντας την ορμή και το όραμα της εταιρείας.

 

Προσαρμοστικότητα, ευελιξία και η ισορροπία είναι τρεις ιδιότητες που είναι απαραίτητες για τη μακροπρόθεσμη επιχειρηματική ευελιξία. Καθώς τα στελέχη ανεβαίνουν στην κλίμακα της επιχειρηματικής ευελιξίας γίνονται πιο δημιουργικοί, ευέλικτοι, οραματιστές, συνεργατικοί και δυναμικοί.

 

Ο όμιλος Franman δραστηριοποιείται εδώ και 26 χρόνια σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στη ναυτιλία με επίκεντρο την παροχή ναυπηγικού εξοπλισμού, ανταλλακτικών και επισκευών καθώς και υπηρεσίες ασφάλειας, cyber security και συμβουλευτικής σε πλοία και ναυτιλιακές εταιρείες. Η Franman ιδρύθηκε το 1991 από τον Κωστή Φραγκούλη. Το όραμά του ήταν να επεκτείνει την έμφυτη αγάπη και εμμονή του για τη θάλασσα και τη ναυτιλία σε έναν οργανισμό που παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στη ναυτιλιακή βιομηχανία.

 

26 χρόνια αργότερα η αγάπη του για τη ναυτιλία μοιράζεται από όλους τους ανθρώπους που απαρτίζουν την Franman σήμερα. Εξοπλισμένη με έμπειρους επαγγελματίες που υποβάλλονται σε συνεχή τεχνική και εμπορική εκπαίδευση, η Franman παρέχει τα υψηλότερα επίπεδα υπηρεσιών και υποστήριξης αναγκών των πελατών της.

 

H πρώτη συνεργασία της Franman με τον γνωστό αμερικάνο κατασκευαστή ναυτιλιακών συστημάτων Metritape το 1991 στάθηκε καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της Franman σε έναν Μεσιτικό και Εμπορικό Ναυτιλιακό Οίκο που διαμεσολαβεί και διαχειρίζεται πολλών ειδών υπηρεσίες και προιόντα στον τομέα της ναυτιλίας έχοντας πάντα ως γνώμονα την άριστη ποιότητα και την ανταγωνιστική τιμή.

 

Σήμερα, η Franman εκπροσωπεί υπερήφανα 130 κορυφαίες εταιρείες από την ναυτιλιακή βιομηχανία και το 2016 εξυπηρέτησε 558 ναυτιλιακές εταιρείες.

 

Ο CEO του Ομίλου Franman, κος Κωστής Φραγκούλης, ο οποίος παρακολούθησε τη πρόγραμμα, δήλωσε: «Ηταν εντυπωσιακό το τρίμηνο πρόγραμμα team coaching από την πραγματικά μοναδική Nάνσυ Μαλλέρου και την εξαιρετική ομάδα της. Όλα τα στελέχη μας ενθουσιάστηκαν και νιώθω απόλυτα ικανοποιημένος που επέλεξα την Life Clinic Group και το πρόγραμμα Business Agility για τον κόσμο μας. Είμαι σίγουρος πως η συνεργασία μας με την Life Clinic Group θα έχει συνέχεια και διάρκεια».

 

Η εταιρεία που επιλέχθηκε σαν αρωγός, Coach, mentor και εμψυχωτής σε αυτό το εγχείρημα του Ομίλου Franman, είναι η Life Clinic Group, η πρωτοπόρος εταιρεία Coaching για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη που δραστηριοποιείται στο χώρο από το 2006, προσφέροντας προγράμματα Coaching για επιχειρηματίες, οργανισμούς, στελέχη και ιδιώτες. Στην δεκαετή παρουσία της έχει αναγνωριστεί για την προσπάθειά της να προάγει την αριστεία, το ήθος και την ισορροπία στον επιχειρηματικό κόσμο.

 

Κεντρικές ομιλήτριες η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, ιδρύτρια & CEO της Life Clinic Group, ιδρυτικό μέλος & πρώην Πρόεδρος του ελληνικού παραρτήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Coaching ICF - Greece και η Λευκή Αυδή, επικεφαλής εταιρικών προγραμμάτων, διακεκριμένη σύμβουλος επαγγελματικής καθοδήγησης, mentor και εκπαιδευτής στελεχών με 25ετή επαγγελματική εμπειρία στο χώρο των Ελληνικών και διεθνών επιχειρήσεων.

 

Πηγή
x

FRANMAN 公司简介

自1991年以来,Franman为航运业提供广泛的服务,专注于造船设备、零备件、船舶维修、服务、咨询、燃料与安全服务。 Costis J.Frangoulis先生成立Franman时的愿景是将其毕生对海洋与航运的热爱投入到一个能够为航运业提供高水平的多元化服务的组织中。 三十年后的今天,这份热爱与痴迷被Franman公司的全体员工所分享。资深与经验丰富的专家们经过不断的技术与商业培训,能够提供高水平的服务与支持。Franman的首次代理是来自美国的油箱液位测量系统的制造商——Metritape公司。 如今,Franman已是航运业多元化服务的领军供应商,并以代理与推广航运业130多家领军企业为荣,且以每年为600多家航运公司提供服务而自豪。

x

FRANMAN会社プロフィール

1991年以来、Franmanは造船機器、スペアパーツ、船舶修理、サービス、コンサルティング、バンカーおよびセキュリティサービスに焦点を当て、海運業界に幅広いサービスを提供してきました。

コスティス・J・フラングリスがFranmanを設立したときの彼のビジョンは、生涯にわたる海への執念と運送業を組織にまで拡大し、海運業界にハイレベルで多種多様なサービスを提供することでした。

30年後の今、この執念はFranman を構成するすべての人々に共有されています。最高水準のサービスとサポートを提供するために、継続的な技術的・商業的トレーニングを受けた、高い技術を持つ経験豊富なプロフェッショナルたちがいます。Franmanの最初の代表的な実績は、タンクレベルのゲージングシステムメーカーである米国のMetritapeでした。

今日、Franmanは海運業界に多様なサービスを提供するリーディングカンパニーであり、海運業界の130社以上の有力企業を代表して推進し、毎年600社以上の海運会社に奉仕していることを誇りとしています。

x

FRANMAN 회사 프로필

1991년부터 Franman은 조선 장비, 예비 부품, 선박 수리, 서비스, 컨설팅, 석탄 저장고 및 보안 서비스에 중점을 두고 해운업계에 광범위한 서비스를 제공했습니다. Costis J. Frangoulis가 Franman을 설립했을 때, 그의 비전은 바다와 운송업에 대한 자신의 평생의 소원을 해운업계에 다양한 수준의 서비스를 제공하는 조직으로 확대하는 것이었습니다.

30년 후 현재 Franman의 모든 구성원들은 이 소원을 공유합니다. 최고의 서비스와 지원을 제공하기 위해 고도의 자격을 갖춘 경험이 풍부한 전문가가 지속적인 기술 및 상업 교육을 받고 있습니다. Franman의 첫 번째 대리인은 탱크 수위 측정 시스템 제조업체인 미국의 Metritape였습니다.

현재, Franman은 해운업계에 다양한 서비스를 제공하는 선도적인 업체이며 해운업계에서 130개 이상의 주요 기업을 대표하고 홍보하며 매년 600개 이상의 해운 회사에 서비스를 제공하고 있습니다.